Obavijest o testiranju svim kandidatkinjama prijavljenima na natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu SAD – „Sudjeluj aktivno danas“

 

 

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz obaviještava sve kandidate prijavljene na natječaj za prijem u radni odnos na određen vrijeme na radnom mjestu Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta SAD „ Sudjeluj aktivno danas“ – Zaželi faza II, o održavanju testiranja prijavljenih kandidata koje će se održati prema slijedećem rasporedu :

Općina Andrijaševci –  testiranje će se  održati 10.09.2020. ( četvrtak ) u vijećnici Općine Andrijaševci  u 10:00 sati.

Općina Vođinci – testiranje će se održati 10.09.2020. ( četvrtak) u prostorima Općine Vođinci  (Općinska vijećnica) u 10:00 sati.

Općina Babina Greda – testiranje će se  održati 11.09.2020. ( petak ) u zgradi stare općine na adresi Vladimira Nazora 3, u 10:00 sati.

Općina Stari Mikanovci -testiranje će se održati 11.09.2020. ( petak ) u Šahovskom domu u Starim Mikanovcima, na adresi Školska ulica 17, Stari Mikanovci u 10:00 sati.

 

Na testiranje je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu zbog identifikacije kandidatkinja. Kandidatkinje dolaze na testiranje u mjesto (općinu) za koje su se prijavile na natječaju.

 

 

Kontakt : Monika Tolj, voditeljica projekta  095 / 737 – 8104

Marijana Cvitanović, asistentica na projektu  098 / 979 – 0640

 

 

 

http://www.esf.hr/                                                                                            https://strukturnifondovi.hr/

http://www.esf.hr/operativni-program/

 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe Bosutski niz.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed