BOŽIĆNI SAJAM U OTOKU


Otočka razvojna agencija i Grad Otok već tradicionalno organiziraju Božićni sajam te pozivaju sve zainteresirane izlagače na sajam koji će se održati 16. prosinca /subota/ 2017. godine na Trgu kralja Tomislava
Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera. Namijenjen je svim obrtnicima, poduzetnicima, umjetnicima, udrugama i ostalim zainteresiranima koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge s ciljem poticanja lokalne proizvodnje i domaće radinosti.
U sklopu sajma održat će se bogati kulturno – umjetnički i zabavni program na kojem će sudjelovati udruge i ustanove Grada Otoka, te druženje s djedom Božićnjakom .
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na sajmu, molimo da popunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail adresu: razvojna.agencija.ora@gmail.com ili osobno dostavite u Otočku razvojnu agenciju, Trg kralja Tomislava 6/A, Dom kulture, II. kat, najkasnije do 8. prosinca 2017. godine.
Za sve je dodatne informacije kontakt-telefon 032/396-932.
Izlagačima su na raspolaganju izložbeni prostor i štandovi.
Ovaj je sajam prilika za besplatno predstavljanje Vaših proizvoda i usluga, odnosno predstavljanje gospodarske i kulturne baštine koju želimo njegovati, održavati i razvijati.

 

http://www.otok.hr/notices/poziv-izlagacima-za-bozicni-sajam-u-otoku/

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed