HAMAG-BICRO održao radionicu za Poduzetničke potporne institucije u prostorijama Agencije za razvoj VSŽ Hrast

 

24208878 1934271929923314 742992358 o

VINKOVCI, 30.11.2017. – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) jučer je u suradnji s Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održala radionicu za Poduzetničke potporne institucije. Tema radionice bili su ESIF Financijski instrumenti HAMAG-BICRO-a.

Financijski instrumenti su jedan od najučinkovitijih načina korištenja financijskih resursa radi ostvarivanja ciljeva poticanja malog i srednjeg poduzetništva. Usmjeravajući se na projekte koji su potencijalno ekonomski iskoristivi, financijski instrumenti pružaju podršku ulaganjima putem zajmova, jamstava uz mogućnost kombiniranja sa subvencioniranjem kamatne stope te vlasničkih i kvazi-vlasničkih instrumenata financiranja.

Financijski instrumenti pomažu u mobilizaciji dodatnih javnih i/ili privatnih izvora financiranja u svrhu otklanjanja tržišnih nedostataka. S obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju i sve veću oskudnost javnih resursa, očekuje se da će financijski instrumenti imati još značajniju ulogu u budućnosti.

Više o financijskim instrumenti HAMAG-BICRO-a možete pronaći na: http://www.hamagbicro.hr/financijski-instrumenti/

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed