Informativna radionica vezano za prijavu na 7. LAG Natječaj TO 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ sukladan nacionalnom TO 7.4.1.

  1. Početna
  2. Uncategorized
  3. Informativna radionica vezano za prijavu na 7. LAG Natječaj TO 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ sukladan nacionalnom TO 7.4.1.

Obavještavamo Vas kako će se informativna radionica vezano za prijavu na 7. LAG Natječaj TO 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ sukladan nacionalnom TO 7.4.1. održati dana 10. kolovoza (srijeda) s početkom u 11 sati u zgradi Općine Cerna, Šetalište dr. F. Tuđmana 2, 32272 Cerna, dvorana na katu općine.

Arhiva

Izbornik