Najava!!
Grad Otok i Otočka razvojna agencija pokreću „IT Otok povezivanja“ – nova prilika za nezaposlene osobe
Grad Otok i Otočka razvojna agencija u suradnji s renomiranim tvrtkama pokreću „IT Otok“ povezivanjem nezaposlenih osoba sa privatnim sektorom kroz edukaciju za zanimanje IT analitičar.
Početak edukacije je planiran krajem siječnja 2022. i sastoji se od 2 mjeseca teoretske nastave koja će se održavati u Poduzetničkom inkubatoru Otok i 4 mjeseca stručne prakse u tvrtkama.
U projekt će se uključiti tvrtke koje će polaznicima, putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje omogućiti stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova IT analitičar i rad u stvarnom gospodarskom okruženju.
Na ovaj način Grad Otok i Otočka razvojna agencija povezuje nezaposlene osobe s privatnim sektorom u cilju pomoći u zapošljavanju i stjecanju dodatnih kompetencija.
Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatski zavod za zapošljavanje s područja Otoka i Komletinaca, te cijele Vukovarsko-srijemske županije.
Uvjet za pristupanje je viša ili visoka stručna sprema, a odabir kandidata provode tvrtke kod kojih će polaznici prolaziti edukaciju.
Prezentacija programa održati će se početkom siječnja 2022. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Otok (u Poduzetničkoj zoni), a na kojem će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.
Prijave za edukaciju zaprimaju se putem OBRASCI ZA PRIJAVU Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 032/396-932.
LINK ZA OBRAZAC PRIJAVE
ACCOUNTS.GOOGLE.COM
Google Analyse – Opret og analysér spørgeskemaundersøgelser helt gratis.
Opret en ny spørgeskemaundersøgelse på egen hånd eller sammen med andre på samme tid. Vælg blandt en lang række forskellige spørgeskematyper, og analysér resultaterne i Google Analyse. Gratis fra Google.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed