Javni poziv na prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ – Zaželi faza II – dopuna informacija

 

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, dana 27. kolovoza 2020. raspisuje natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radnom mjestu Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta SAD „ Sudjeluj aktivno danas“ – Zaželi faza II.

Projekt SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ vrijedan je 3.951.145,83 kune od kojih je 85% bespovratnih sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, a provodi se u razdoblju od 18.06.2020. do 18.12.2021. godine.

Projekt će se provoditi teritorijalno na području 4 jedinice lokalne samouprave sa područja LAG-a Bosutski niz (Babina Greda, Andrijaševci, Stari Mikanovci i Vođinci) kroz zapošljavanje 44 žene, pripadnice ranjive skupine za 264 krajnja korisnika.

Cilj projekta je osposobljavanje, obrazovanje, osnaživanje i unaprjeđenje radnog potencijala žena, pripadnica ranjivih skupina, zapošljavanjem na području LAG-a Bosutski niz, u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Nositelj projekta SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ je LAG Bosutski niz, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Vinkovci, Centar za socijalnu skrb Vinkovci i Centar za socijalnu skrb Županja.

 

Napomena: Način (opis) te adresa slanja prijava nalazi se odvojeno u prilogu po mjestu rada za četiri (4) općine, u prilogu je dostupan i predložak prijavnog obrasca.

 

Kontakt : Monika Tolj, voditeljica projekta  095 / 737 – 8104

Marijana Cvitanović, asistentica na projektu  098 / 979 – 0640

 

Javni poziv – Andrijaševci

Javni poziv – Babina Greda

Javni poziv – Stari Mikanovci

Javni poziv – Vođinci

prijavni obrazac za natječaj za zapošljavanje

 

 

http://www.esf.hr/                                                                        https://strukturnifondovi.hr/

http://www.esf.hr/operativni-program/

 

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe Bosutski niz.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed