Manifestacija „NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE“ u Vukovaru

 

U ponedjeljak 26. ožujka 2018. godine u Vukovaru sudjelovali smo na manifestaciji „NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE“

Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promoviraju po hrvatskim županijama hrvatske poljoprivredne proizvode ali i novosti u Programu ruralnog razvoja.

U okviru navedenih aktivnosti i u Vukovaru održana je šesta u nizu manifestacija „NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE“, tijekom koje je održana radionica na kojoj su predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za PRR informirali poljoprivrednike kako do EU novca za ruralni razvoj: za opremanje farmi, izgradnju pogona, osiguranje usjeva, ali i za zelenu poljoprivredu – što bi omogućilo poljoprivrednicima dodatni izvor zarade.

SmartSize

Tom prilikom zainteresirani OPG-ovi su se prijavili za sudjelovanje na radionicama gdje su saznali više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog, kao i novosti u Zakonu o poljoprivrednom zemljištu. Sa područja LAG-a Bosutski niz svoj rad i izuzetno kvalitetne proizvode od meda, suhomesnate proizvode te ostale proizvode predstavili su vrijedni OPG-i!

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed