MOTIVACIJSKE RADIONICE PROJEKTA “ŽENSKA PERSPEKTIVA”

Motivacijska radionica za sve zainteresirane poduzetnice u sklopu projekta „Ženska Perspektiva“

Radionice za poduzetnice u gradovima Otoku i Vinkovcima

Lipik, 30. svibnja 2018. – Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika održat će dvije motivacijske radionice u četvrtak, 7. lipnja, u suradnji s partnerima projekta Otočkom razvojnom agencijom (ORA), Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije, Razvojnom agencijom grada Vinkovaca te lokalnim akcijskim grupama – LAG Srijem, Šumanovci i Bosutski-niz kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“. Prva će se održati u gradu Otoku, na Trgu kralja Tomislava 6a/I, u prostorijama gradske Vijećnice, od 11 do 12.30 sati. Ista radionica ponovit će se u Vinkovcima u 14.30 u Razvojnoj agenciji Vukovarsko-srijemske županije, na adresi Antuna Akšamovića 31. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Projektom se želi potaknuti poduzetnički potencijal žena te im pomoći da od proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače, usvoje tržišna razmišljanja, poduzetničke i socijalne vještine za uspješno poslovanje te postignu uvjete za korištenje mjera iz Programa ruralnog razvoja.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane poduzetnice iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije. Namijenjen je ženama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, agroturizmom te izradom suvenira i raznih rukotvorina.

Pozivamo poduzetnice da nam se priključe na radionicama kako bi im predstavili program edukacije na koji se mogu prijaviti do 20. lipnja. Program im uz edukacijske radionice iz ključnih tematskih područja poslovanja, omogućuje i studijsko putovanje u Istru i rad s uspješnim udruženim istarskim poduzetnicama, mentorski rad stručnih savjetnika te u konačnici promociju njihovih proizvoda. Naša želja je pomoći im u daljnjem radu, napretku i u osiguravanju bolje budućnosti za sebe i svoju obitelj“, rekao je Tomislav Lneniček, predsjednik udruge „Perspektiva“ koja provodi projekt.

Studijskim putovanjem u Istru u listopadu ove godine, slavonske poduzetnice će učiti iz najboljih primjera istarskih poduzetnica, njihove poslovne povezanosti u vidu zajedničke prodaje i promocije svojih proizvoda, a sličan model primijeniti i u plasiranju i razvoju svojih proizvoda. Želimo da naše kandidatkinje osobno dožive to iskustvo“, rekla je Dragica Karajić, voditeljica projekta „Ženska perspektiva“.

Prijave na natječaj mogu se predati putem e-maila na prijava@perspektiva.hr ili poštom Udruzi za razvoj poduzetništva „Perspetkiva“, Vukovarska avenija 10/6, 34551 Lipik, uz napomenu „Prijava za sudjelovanje u projektu Ženska perspektiva“. Izabrane poduzetnice bit će pozvane za sudjelovanje u projektu i potpisivanje ugovora o suradnji.

 

PROGRAM

 

Motivacijska radionica za žene poduzetnice za sudjelovanje u projektu „Ženska perspektiva“,

7. lipnja 2018.; Početak u 11.00 – 12.30, Grad Otok, Otočka razvojna agencija (ORA), Trg kralja Tomislava 6a/I (gradskaVijećnica)

 

14.30 – 16.00, Grad Vinkovci, Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije, Antuna Akšamovića 31

Pozdravi partnera i promotora projekta

 

Predstavljanje udruge:

TOMISLAV LNENIČEK

Predsjednik udruge za razvoj poduzetništva

„PERSPEKTIVA“

 

Predstavljanje projekta:

DRAGICA KARAJIĆ

Voditeljica projekta „Ženska perspektiva“

Sudionici:

 

Razgovor sa sudionicama, pitanja i odgovori

 

Partneri i promotori projekta:

LAG Srijem, LAG Bosutski-niz, LAG Šumanovci

Otočka razvojna agencija ORA

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije

Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o.

Zenska perspektiva RGB logotip L

 

Perspektiva logo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed