Povjerenstvo za otvaranje prijava za TO 1.2.1. LRS LAG-a Bosutski niz

Dana 26. 07. 2019. godine, u 10:00 sati u uredu LAG-a Bosutski niz u Nijemcima, Trg kr. Tomislava 6, sastalo se Povjerenstvo za otvaranje pristiglih prijava LAG-a Bosutski niz LAG Natječaja, za Mjeru 1.2, TO 1.2.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”
Nazočili su članovi Povjerenstva i to Predsjednik LAG-a Bosutski niz g. Zlatko Kobašević, asistent LAG-a Bosutski niz g. Ivan Plavšić i administratorica u ureda LAG-a Bosutski niz gđa. Irena Antić. 
Povjerenstvo je ustvrdilo da je na LAG Natječaj u vremenu predviđenom za prijave projekata i to do 10. 07. 2019. godine, pristiglo ukupno 29 prijava, od kojih je 24 prijava od strane OPG-a te 5 od strane obrta. 

Sljedeće faze koje slijede su slanje baze podataka Agenciji te postupak Analize 1 i Analize 2 (obrada pristiglih prijava).
Svim prijaviteljima puno sreće i strpljenja jer je administrativna obrada zahtjevna i traje danima i vrijeme je godišnjih odmora 🙂 , sve ćemo na vrijeme kontaktirati kada dopune krenu iz Ureda LAG-a krajem kolovoza ili početkom rujna 2019.g.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed