Cilj je obaju poziva omogućiti finacijsku stabilnost i plativost organizacija civilnoga društva i nesmetanu provedbu odobrenih projekata iz strukturnih fondova Europske unije.

U Pozivu za međufinaciranje sredstvima osiguranima kroz Program Nacionalna zaklada će međufinancirati ugovorene projekte isključivo organizacija civilnoga društva s pravnim statusom udruge (osim stranih udruga registriranih u Republici Hrvatskoj) ili zaklade koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj bez obzira jesu li nositelji ugovorenih projekata i/ili su suprijavitelji na istima.

U Pozivu za predfinanciranje sredstvima osiguranima kroz Program Nacionalna zaklada će predfinancirati ugovorene projekte isključivo organizacija civilnoga društva s pravnim statusom udruge (osim stranih udruga registriranih u Republici Hrvatskoj) i zaklade koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj pod uvjetom da su nositelji ugovorenih projekata.

Provedba Programa započinje objavom ovog Poziva za uspostavu Razvojne suradnje kroz jednokratne podrške za međufinanciranje koji omogućuje kontinuiranu prijavu od objave Poziva do 28. listopada 2016. godine.

Više informacija o pozivima u okviru Programa Europa Plus kao i potrebnu dokumentaciju za prijavu možete pronaći ovdje

 

Izvor: Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed