ZAVRŠNI SASTANAK MLADIH SA DONOSITELJIMA ODLUKA (ANDRIJAŠEVCI, 14.6.)

Aktivnost „Završni sastanak mladih sa donositeljima odluka“ u sklopu projekta „Dijalog budućnosti“ Erasmus + održana je 14. lipnja 2022. godine u prostorijama ŠRD Karas u Andrijaševcima. Projektni tim prezentirao je i objedinio zaključke sa svih 11 tematskih radionica u obliku oglednog primjerka za izradu Strateških smjernica za mlade na području LAG-a, a dijalog mladih i donositelja odluka rezultirao je uspostavljanjem uspješnih završnih zaključaka i prioritetnih odrednica vezanih za izradu smjernica kao krajnjeg rezultata ovog projekta, te načinu usvajanja istih u sustav lokalnih politika.

Projekt „Dijalog budućnosti“ Erasmus + bliži se kraju. Krajnji rezultat projekta od strane projektnog tima je izrada Strateških smjernica za mlade na području LAG-a 2022.-2024. UO LAG-a Bosutski niz će na održavanju Skupštine 28. rujna  2022. godine u Vođincima, Braće Radić 61, DVD sala, s početkom u 18:00 sati dati prijedlog za usvajanje finalne verzije Strateških smjernica za mlade na području LAG-a 2022.-2024. Usvojene smjernice biti će dostupne u digitalnom formatu na mrežnoj stranici i profilu društvenih mreža, a tiskane primjerke volonteri će podijeliti zainteresiranoj javnosti na području LAG-a Bosutski niz.

U nastavku donosimo slike s 11. tematske radionice – Strukturirani dijalog mladih s donositeljima odluke u Jarmini (12.04.) te slike sa Završnog sastanka mladih sa donositeljima odluka održanog u Andrijaševcima (14.06.).

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed