Održana je još jedna Tematska radionica – Strukturirani dijalog mladih sa donositeljima odluka, projekta „ Dijalog budućnosti“ u okviru programa Erasmus + kojeg provodi Lokalna akcijska grupa Bosutski niz. Nacionalna agencija, Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je bespovratna sredstva u iznosu od 17.484,00 EUR-a, namijenjena za provedbu projekta, a razdoblje provedbe je od 01. listopada 2021. godine do 30. rujna 2022. godine.
Tematska radionica održana je u Rokovcima-Andrijaševcima s ciljem uključivanja mladih sa područja LAG-a Bosutski niz u procese donošenja odluka putem strukturiranog dijaloga sa donositeljima odluka.
Projekt „ Dijalog budućnosti“ ispunjavanjem općeg i specifičnog cilja projekta, odnosno uključivanjem mladih dionika sa područja LAG-a Bosutski niz u procese donošenja odluka i kreiranja lokalnih politika i strategija putem strukturiranog dijaloga sa donositeljima odluka, doprinosi unaprjeđenju znanja, vještina i kompetencija mladih, omogućava mladima ostvarivanje kontakata i umrežavanje sa organizacijama na lokalnom području, informiranju mladih o aktivnostima i programima organizacija u lokalnoj zajednici, potičući neaktivne mlade članove zajednice da koriste prilike i mogućnosti koje im se nude kroz djelovanje organizacija civilnog društva u svrhu osobnog i profesionalnog razvoja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed