Drago nam je da smo sudjelovali na projektu kao promotor istog s dvije održane radionice u Cerni i Otoku!
„Nova perspektiva za žene u nerazvijenim područjima Hrvatske –Ženska perspektiva

Završna konferencija projekta održana je jučer, 12. studenog 2019. u Osijeku u kojoj su sudjelovale poduzetnice korisnice projekta i pozvani članovi njihovih obitelji.

Tijekom dvaju godina projektnih aktivnosti izvještavali smo vas o napretku u provedbi, a sada sa zadovoljstvom dijelimo sa svojim partnerima i promotorima objavu u privitku prikladnu za vaše web stranice u zajedničkom nastojanju pružanja daljnje podrške hrvatskim poduzetnicama u njihovom poslovanju i partnerskom odnosu s lokalnim zajednicama.

Ženska perspektiva nagradila najbolje poduzetničke priče i poduzetnice za ostanak i razvoj posla u Slavoniji

Na završnoj konferenciji „Nova perspektiva za žene u nerazvijenim područjima Hrvatske –Ženska perspektiva“ održana je modna revija poduzetnica i njihovih rukotvorina, suvenira i proizvoda s kojima žele očuvati hrvatsku gastronomsku i kulturnu baštinu

Osijek, 12. studeni 2019. – Valentina Vidović, Višnja Džakula i Dubravka Korasić Odribožić dobitnice su nagrada za najbolje poduzetničke priče, čime je u okviru konferencije završen projekt Ženska perspektiva na koji se prijavilo 65 poduzetnica iz sedam slavonskih županija. Projekt je u travnju 2018. godine pokrenula Udruga Perspektiva.

Osim za najbolje poduzetničke priče, Vinko Kovačić iz Coca-Cole Adria podijelio je nagrade i za najbolje poduzetničke projekte po županijama. Riječ je o poduzetnicama koje su kroz program odmah uspjele primijeniti stečena znanja u praksi i u kratkom razdoblju ostvarile prve pozitivne rezultate. Riječ je o Ireni Cugovčan, Mandi Živić, Dariji Perošević, Aniti Nekić, sestrama Slađani Majstorović i Blaženki Tkalčević, Mihaeli Lovreković te Milici Ranković.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed